Aktualne vijesti

20.02.2012

Burme za hokejaški par

Ivan Šijan (21), profesionalni hokejaš zagrebačkog Medveščaka te jedan od najmlađih braniča EBEL lige i njegova zaručnica Mateja Mešnjak (20) svoje vjenčano prstenje odabrali su u Zaksovom izložbenom salonu prvog dana Sajma vjenčanja koji se održao u zagrebačkoj Areni. 

Mladi zaručnici u vezi su već tri i pol godine: "Od srednje škole smo u vezi ali morao sam čak šest mjeseci biti jako uporan prije nego što je konačno pristala biti mojom djevojkom", rekao je Ivan Šijan koji je Mateju zaprosio prije dva i pol mjeseca. "Svojedobno sam se žalila da mi nitko nije priredio iznenađenje za rođendan koji pada na Novu godinu. Ivan je odlučio iskoristiti priliku i taj dan pred 20-ak naših prijatelja kleknuo i zaprosio me. Naravno, bila sam u šoku i mislila da je riječ o šali pa sam se samo bezglavo okretala oko sebe. Kada sam shvatila da je ozbiljan rekla sam mu da", ispričala je Mateja koja vjenčanje sa svojim izabranikom planira već ovog ljeta. 

"Imam specifičan  ukus u vezi nakita ali u Zaksu sam odmah pronašla prsten koji u katalozima tražim već više od dvije godine", objasnila je Mateja te pokazala Zaksovu burmu čistih geometrijskih linija od bijelog zlata iz najnovije kolekcije koja broji više od stotinu modela. "Što se tiče odabira nakita Mateja je gazdarica. Meni se u Zaksu svidjelo barem 50 prstena, ali ona je ta koja je donijela konačnu odluku", kaže Ivan.

ZAKS - Vjenčano prstenje za hokejaški par