Aktualne vijesti

01.06.2020

Bušenje ušiju

Od 01.06. usluga bušenja ušiju za djecu kao i za odrasle osobe ponovno je dostupna u svim Zaks poslovnicama.

Usluga bušenja ušiju u našim poslovnicama je besplatna, a moguća je isključivo na resici uha. Naplaćuje se samo medicinska naušnica, koja se može kupiti i kao pojedinačni proizvod, odnosno bez usluge bušenja. 

Koristimo medicinske naušnice renomiranog proizvođača Inverness, a sistem bušenja je potpuno higijenski koji pruža gotovo bezbolno i nježno iskustvo. Garancija toga su sterilne medicinske naušnice i Safety cluch patent. Inovacija je u tome što je oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti skriven zaobljenim čepićem kako bi nošenje naušnica bilo što ugodnije, a zacjeljivanje bezbolnije i brže.

Safety back – čepić za zaštitu od ispadanja, zbog čijeg je oblika oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti izoliran te ne dopušta prečvrsto prijanjanje uz uho što pridonosi bržem i bezbolnijem zacjeljivanju. Invernessov instrument za bušenje ušiju je izrazito tih, što je od posebne važnosti za najmlađe, stoga odlazak na bušenje ušiju može proći bez stresa za dijete i roditelje.NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

 

 1. Je li sigurno probušiti uši maloj djeci?
  Inverness preporuča roditeljima da bušenje odgode do navršenog 8-og tjedna djetetovog života, nakon što će primiti DPT cjepivo. Preporuča se da se roditelji posavjetuju sa liječnikom pedijatrom po pitanju bušenja ušiju djeci mlađoj od 8 tjedana. 

 2. Može li Inverness pribor koristiti za bušenje drugih dijelova tijela osim ušiju?
  Inverness pribor za bušenje ušiju namijenjen je isključivo za bušenje ušiju, te se ne preporuča bušenje drugih dijelova tijela. 

 3. Koliko traje proces zacjeljenja?
  Prosječan period zacjeljenja traje 6 tjedana. Inverness preporuča nošenje medicinskih naušnica 6 tjedana uz pridržavanje uputa o njezi nakon bušenja ušiju.

 4. Možemo li izvaditi medicinke ii zamijeniti ih novim naušnicama prije završetka procesa zacjeljnja?
  Inverness ne proporuča vađenje i mijenjanje naušnica u periodu zacjeljivanja.

Ljubazne i educirane djelatnice zlatarnica ZAKS pružit će Vam uslugu nakon koje će osmijeh krasiti lice Vašeg djeteta, a Vi ćete biti mirni i sigurni. Najhrabriji mališani dobit će diplomu za hrabrost kao uspomenu na taj posebni trenutak. ZAKS će i nakon bušenja brinuti o ušima Vaših najmanjih i najhrabrijih, a Vas će uputiti kako ih njegovati.

Nakon svih ovih informacija, vjerujemo da ćete ubrzo posjetiti Vama najbližu zlatarnicu ZAKS i izabrati za sebe i svoje najdraže jedan od čak 24 modela u bogatoj ponudi Inverness medicinskih naušnica.

 

 

U Zaks poslovnicama od 01.07.2020. do 29.08.2020. imamo Ljetno sniženje prema sljedećim uvjetima:

- 50% na asortiman srebra,
- 30% na asortiman satova,
- 30% na zlatni nakit i nakit s dijamantima,
- 25% zlatno vjenčano prstenje,
- 10% na zlatnike.

Rasprodaja do isteka zaliha: 

-60% na dio kolekcije satova, 
-40% na dio nakita od dijamanata. 

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju i vrijede bez obzira na način plaćanja; ne vrijede za poklon bonove, medicinske naušnice, nakit po narudžbi i poklon setove tradicijskog Konavoskog nakita.

Popis svih poslovnica s radnim vremenima pogledajte na linku.

ZAKS
Oduševi svaki put