Aktualne vijesti

06.09.2013

Doris Pinčić i zaručnik odabrali burme u ZAKS-u!

Doris Pinčić i Boris Rogoznica u Zaksu - vjenčano prstenje

Glumica Doris Pinčić i Boris Rogoznica svoje vjenčano prstenje odabrali su u ZAKS-u, a najviše im se svidio model prstena u kojem je kombinirano bijelo i ružičasto zlato sa tri cirkona. „Obzirom da najviše volim elegantan i decentan nakit odlučili smo se na ponudu prstena iz zlatarne ZAKS gdje je takvih modela zaista mnogo. U ZAKS-u smo odmah pronašli ono što smo tražili, a Boris i ja smo se vrlo brzo dogovorili oko modela koji odgovara nama oboje“, ispričala je Doris.

Vidno uzbuđeni zbog očekivanja prinove i zasnivanja obitelji Doris i njezin zaručnik Boris uoči velikog vjenčanja u rodnom Zadru zaželjeli su i da se njihova osobna poruka ugravira na burme. „Što smo napisali neka za sada ostane tajna jer iako smo medijski eksponirani volimo za sebe zadržati dio intime“, ispričao je Boris. Oboje se raduju vjenčanju ali još više  novom poslovnom pothvatu Doris Pinčić koja u Green Gold uskoro otvara dječji centar u kojem će se održavati radionice glume, rođendani, igraonice i sl.

„Upravo zbog naših velikih planova i dolaska prinove pazili smo i na to da naše burme budu cjenovno prihvatljive. To smo zaista uspjeli, a osim toga što je u Zaksu zaista velika ponuda kvalitetnih i povoljnih burmi odabrali smo modele koji će zauvijek biti moderni“, rekao je Boris. Nakit od ružičastog zlata, posebice burme, ove godine posebno je popularan: „Potražnja za nakitom od ružičastog zlata u ovoj se godini u zlatarnama ZAKS udvostručila što dokazuje da Doris Pinčić i njezin odabranik itekako prate svjetske modne trendove“, objasnila je Nikolina Kefeček, voditeljica Odjela marketinga u ZAKS-u.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica u Zaksu - vjenčano prstenje

Doris Pinčić i Boris Rogoznica u Zaksu - vjenčano prstenje

Doris Pinčić i Boris Rogoznica u Zaksu - vjenčano prstenje