Aktualne vijesti

28.05.2020

eNVy room for Zaks - Vjenčano prstenje

Simbol vječne ljubavi u Zaksu je dizajniran od strane popularnog modnog dvojca Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića, a onda i proizveden nježnim i iskusnim rukama hrvatskih majstora zlatara.

U bogatoj ponudi Zaks vjenčanog prstenja predstavljamo vam i neodoljivu fashion poslasticu - bezvremensku kolekciju koju za Zaks dizajnira popularna modna kuća eNVy room. Projekt je nastavak uspješne suradnje kroz koju su dizajneri eNVy rooma za Zaks kreirali romantičnu kolekciju ženstvenog zaručničkog prstenja. 

Svaki Zaksov prsten domaće proizvodnje nastaje nadahnjujućim procesom. Od prvog trenutka ljubavlju inspiriranog crtanja prstena pa do trena kada je on u potpunosti usavršen i spreman zablistati na rukama mladenaca, svaki prsten prođe kroz mnogo ruku vještih domaćih majstora i dizajnera. Kada je završen, prsten ne samo da predstavlja vrijednu dizajnersku minijaturu domaćeg ručnog rada, već nosi i snažnu poruku ljubavi utkanu od strane onih koji istinski cijene obiteljske vrijednosti i kroz vlastiti rad pričaju emotivnu ljubavnu priču.

Okrunite svoju ljubav bajkovitim detaljem na eNVy-Zaks način.

Vjenčano prstenje i detalje pogledajte na linku

eNVy room for Zaks - Vjenčano prstenjeeNVy room for Zaks - Vjenčano prstenjeeNVy room for Zaks - Vjenčano prstenje

U Zaks poslovnicama od 01.07.2020. do 29.08.2020. imamo Ljetno sniženje prema sljedećim uvjetima:

- 50% na asortiman srebra,
- 30% na asortiman satova,
- 30% na zlatni nakit i nakit s dijamantima,
- 25% zlatno vjenčano prstenje,
- 10% na zlatnike.

Rasprodaja do isteka zaliha: 

-60% na dio kolekcije satova, 
-40% na dio nakita od dijamanata. 

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju i vrijede bez obzira na način plaćanja; ne vrijede za poklon bonove, medicinske naušnice, nakit po narudžbi i poklon setove tradicijskog Konavoskog nakita.

Popis svih poslovnica s radnim vremenima pogledajte na linku.

ZAKS
Oduševi svaki put