Aktualne vijesti

19.11.2021

Modni dodaci bez kojih ne možemo - satovi

Satovi su pravi primjer kako dizajn, estetika, ali i funkcionalnost mogu ići zajedno. Izbor sata često svojim izgledom govori o našem ukusu, ali i načinu života. Satovi s kožnim remenjem ili metalnim, s cirkonima ili jednostavni elegantni satovi, dostupni su u brojnim varijacijama i namjenjeni različitim životnim stilovima. U Zaksu je dostupan veliki broj poznatih brandova satova kao što su Trussardi, Slazenger, Maserati, Quantum i drugi, a svatko će, bez obzira na stil i preferencije pronaći nešto za sebe!

Povodom Black Fridaya u Zaksu, satovi su sniženi -50%, a vi pogledajte našu ponudu i pronađite nešto za sebe ili svoje bližnje, ne sumnjamo da ćete oduševiti svojim izborom! Akcija vrijedi do 29.11.2021. ili do isteka zaliha.

 

Od 01. 11. 2021. do 30. 11. 2021. u poslovnicama imamo popuste prema sljedećim uvjetima:

  • do* -50 % na asortiman srebra 
  • -30 % na zlatni nakit i nakit sa dijamantima
  • -30 % asortiman satova 
  • -30 % na srebrnjake 
  • -25 % na zlatno vjenčano prstenje 
  • -10 % zlatnike 

*-30 % popusta na Kids, Amour, Daydream srebrnu kolekciju i -10 % popusta na Colorful, Eden, Bella i Stella srebrnu kolekciju.
Rasprodaja do isteka zaliha: -60 % na dio kolekcije satova, -40 % na dio nakita sa dijamantima.

*Popusti nisu važeći za poklon bonove, medicinske naušnice, Envyroom srebrnu kolekciju, poklon setove i nakit po narudžbi. Popusti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju i vrijede bez obzira na način plaćanja. 

Zaks - oduševi svaki put