Aktualne vijesti

20.06.2017

Počela velika ljetna akcija: do -40% niže cijene za cjelokupan asortiman!

Ljeto je započelo, a time i morske radosti kao i igre sunca na koži te otvorenim dijelovima preplanuloga tijela. Stoga, požurite u najbližu zlatarnicu ZAKS i iskoristite veliku ljetnu akciju sa cijenama nižim do 40% koje vrijede bez obzira na način plaćanja, a odnose se na cjelokupan asortiman u poslovnicama! 

Odaberite modne dodatke iz naših limitiranih edicija u obliku narukvica, ogrlica, privjesaka, naušnica ili prstena zbog kojih ćete zauvijek pamtiti ovo ljeto. Jedinstvenim oblicima dizajniranim u srebru započnite jutra i dočekajte ponoć. Jer, pozlate na srebrnom nakitu nikada nisu bile zanimljivije, a upravo ovoga ljeta apostrofiraju sjaj sunca svojim mat površinama te se tako stvaraju uzbudljive igre svjetla i sjene.

Osim srebrnog nakita, do -25% niže cijene vrijede i za zlatne modne dodatke čiji volumen kroz satkane forme najbolje prikazuje umjetnost stvaranja nakita i originalan pristup izradi najljepših detalja. 

Neka nakit od plemenitih kovina, zlata i srebra, u vaše ljetne dane unese novu modnu viziju i slobodu. Odaberite modne dodatke trajne vrijednosti i svoje odjevne kombinacije učinite neponovljivima i to upravo očaravajućim detaljima iz zlatarnica Zaks!

Probudite ženstvenost u sebi i zablistajte!

ZAKS ljetna akcija
ZAKS ljetna akcija
ZAKS ljetna akcija
ZAKS ljetna akcija
ZAKS ljetna akcija

U svim zlatarnama ZAKS ostvarujete sljedeće pogodnosti: 
-40% na kolekciju srebra i čelika
-30% na kolekciju satova
-25% na kolekciju zlata, briljanata i novu kolekciju srebra
-40% na dio asortimana na briljantima (rasprodaja do isteka zaliha). 

Popusti se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja. Akcije se međusobno ne zbrajaju.
Popust ne vrijedi za poklon bonove i medicinske naušnice. 

Pogledajte popis poslovnica

ZAKS zaželi.zauvijek.