Aktualne vijesti

01.05.2018

Prva ljubav u znaku nove Zaks kampanje

Kažu da se nikada ne voli kao prvog puta; nezaboravno, nevino i čisto. Nova Zaks kolekcija neodoljivo podsjeća upravo na nostalgičnu emociju mladenačke zaljubljenosti koju utjelovljuju likovi Nje i Njega. Fantastičan svijet djetinje zaigranosti oživljen je u srebrnoj adaptaciji nakita koja zrači modernom elegancijom i ljupkošću dizajna. 

Najatraktivniji komad kolekcije uvjerljivo je prsten pečatnjak koji je već prošle sezone najavio povratak na modne piste, a sada je zasjao u novom ruhu Zaks zlatarnica. Ovaj masivni modni dodatak osvaja razigranim gravurama koje ne umanjuju njegovu eleganciju i dodaju nježnu notu s romantičnim prizvukom. Raznovrsni opus naušnica krije male i senzualne ukrase kojima ćete rado upotpuniti dnevni look ili dodati modni akcent za večernje izlaske. Za razliku od njih, živopisne ogrlice kradu pažnju i dozivaju toplije dane kada će se istaknuti u mnoštvu ženstvenih haljina, bluza i svilenih modnih kreacija s kojima se odlično slažu. Narukvice dražesnih simbola koji su ujedno i zaštitni motiv cijele kampanje, međusobno se nadopunjuju i nastavljaju pripovijedati ljubavnu priču između Nje i Njega. 

Kompozicija kolekcije osmišljena je za žene čiji stil najbolje opisuje nepogrešivi osjećaj za lijepo, odvažnost pariškog stila i zaigranost s modnim dodacima. U njoj se kriju detalji koji dopuštaju slobodu igranja s modom dok istovremeno simboliziraju dječju nesputanost te univerzalne vrijednosti ljubavi. To je nakit koji može izraziti najprofinjeniju stranu žene, ali i nakit koji je idealan za pokloniti u nadolazećim proljetnim svečanostima.

ZAKS - kolekcija ljubavi
ZAKS - kolekcija ljubavi
ZAKS - kolekcija ljubavi
ZAKS - kolekcija ljubavi
ZAKS - kolekcija ljubavi
ZAKS - kolekcija ljubavi

 

U periodu od 01.05. do 31.05.2018. u poslovnicama imamo pogodnosti prema sljedećim uvjetima: 

-10% za iznos računa iznad 200,00 kn,
-20% za iznos računa iznad 500,00 kn,
-25% za iznos računa iznad 1.000,00 kn

Rasprodaja do isteka zaliha: 
-35% na dio asortimana zlata, 
-40% na dio asortimana s briljantima, 
-50% na dio asortimana satova.

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja.
Pogodnosti se međusobno ne zbrajaju.

Pogodnosti ne vrijede za poklon bonove, medicinske naušnice i nakit po narudžbi.  

Pogledajte popis poslovnica

ZAKS
zaželi.zauvijek.