Aktualne vijesti

22.03.2018

Tajna vječnog sjaja - dijamanti

Kada je riječ o zaručničkom prstenu – nema kompromisa, svaka djevojka žudi za dijamantom. Drevni simbol vječne ljubavi uvijek će mamiti poglede i zaustavljati dah svojom savršenom disperzijom sunčeve svjetlosti. Ulaskom u novo godišnje doba koje se smatra periodom buđenja sveg života u prirodi, priuštite si komadić najvećeg blaga iz dubina zemlje. 

Upravo iz želje da se budućim mladenkama ostvare svi snovi, Zaks zlatarnice nude 40% popusta na dio dragocjene kolekcije s dijamantima. Maštanjima je došao kraj jer ovaj mjesec uz Zaks pogodnosti dijamanti mogu postati i dio Vaše ljubavne stvarnosti. Zaručničko prstenje smionog dizajna svojom čistoćom i magnetičnom aurom razoružava i najveće skeptike romantike

Tradicionalno rezerviran samo za velebne i raskošne prilike, dijamant je ušetao u naše svakodnevnice i uveličao modne kombinacije svojom svestranošću. Iskoristite Zaksovu briljantnu priliku jer dijamanti ne bi trebali biti samo predmet žudnje i divljenja, već i nosivi komad kojeg zaslužuje svaka žena, baš kao i Vi.

ZAKS - dio kolekcije briljanata na -40%
ZAKS - dio kolekcije briljanata na -40%
ZAKS - dio kolekcije briljanata na -40%
ZAKS - dio kolekcije briljanata na -40%

 

Rasprodaja do isteka zaliha 

-35% na dio asortimana zlata i -40% na dio asortimana s dijamantima, 
-50% na dio asortimana satova.

Akcijske cijene se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja.
Akcije se međusobno ne zbrajaju.

Akcija ne vrijedi za poklon bonove, medicinske naušnice i nakit po narudžbi.  

Pogledajte popis poslovnica

ZAKS
zaželi.zauvijek.