Aktualne vijesti

31.05.2017

Top lista poklona kojima važni trenutci ostaju posebni zauvijek

Svake godine u zlatarne ZAKS tijekom svibnja i lipnja mnogi klijenti dolaze sa željom kupnje poklona za učitelje, odgajateljice ili razrednice. Naime, kako se bliži kraj nastavne godine tako roditelji  vrtićke grupe ili razreda često žele predati mali znak pažnje svojoj omiljenoj učiteljici, profesorici ili djelatnicama odgojno-obrazovne skupine. 

Zbog velikog broja upita, sastavili smo listu najpopularnijih darova iz zlatarnica Zaks koji se često daruju u ovakvim prigodama – istovremeno praktični i izuzetno nosivi predmeti trajne vrijednosti koji će se kao uspomena zadržati i kada vrijeme odmakne.

Darivanjem tradicijskog nakita nećete pogriješiti jer nijedan dar se ne može po ljepoti i vrijednosti usporediti sa zlatnim i srebrnim nakitom – a tradicijski nakit zlatarnica ZAKS jedinstveno je oblikovan u skladu s hrvatskom kulturno – povijesnom i etnografskom baštinom.

Uvijek tražen nakit je i onaj s najpopularnijim motivima poput srca ili znaka beskonačnosti kojima pokazujete beskonačnu zahvalnost prema onome koga darujete. Odabirom ručnog sata renomiranog proizvođača obradovati ćete svakoga, bilo da je riječ o nastavnici ili profesoru jer je riječ o artiklima modernog dizajna za svakodnevnu i dugogodišnju upotrebu.

Pokloni - mali znak pažnje
Pokloni - mali znak pažnje
Pokloni - mali znak pažnje
Pokloni - mali znak pažnje
Pokloni - mali znak pažnje

 

Ukoliko darivanjem želite iskazati brigu za budućnost onog kojeg darujete – poklonite zlatnike sa željenim motivom koji su u zlatarnama Zaks izrađeni prema idejnom rješenju akademskog kipara Damira Mataušića, a u ponudi ih imamo s motivima najvažnijih povijesnih ličnosti, građevina, svetaca i gradova.

Pogledajte cijelokupnu ponudu ZLATNIKA i SREBRNJAKA.

U periodu od 01.07. do 29.08.2017. u svim zlatarnama ZAKS traje ljetno sniženje: 
-40% na kolekciju srebra i čelika
-30% na kolekciju satova
-25% na kolekciju zlata, briljanata i novu kolekciju srebra
-40% na dio asortimana na briljantima (rasprodaja do isteka zaliha). 

Sniženje se ostvaruje na blagajni i vrijedi bez obzira na način plaćanja. Pogodnosti se međusobno ne zbrajaju.
Sniženje ne vrijedi za poklon bonove, medicinske naušnice i nakit po narudžbi. 

Pogledajte popis poslovnica

ZAKS zaželi.zauvijek.