ususret Valentinovu

Ususret Valentinovu: najbolji romantični pokloni za žene i muškarce


I to se napokon dogodilo.

Upoznali ste osobu koja je uzdrmala vaš svijet.

Napokon ste osjetili što znači voljeti i biti voljen.

Pokažite koliko ste sretni - nakitom!

Pred nama je Valentinovo, a to je idealan trenutak da svojeg dragog ili dragu razmazite i obaspete pažnjom. Zaslužili su.

Donosimo nekoliko ideja kako odabrati nakit kojim ćete vašoj boljoj polovici pokazati koliko vam znači, a možda i izmamiti suze radosnice.

 

Najbolji romantični pokloni za nju

1. Ogrlica s privjeskom srca je pravi simbol ljubavi

Ogrlica može biti veoma značajan dar. Ona predstavlja snažnu vezu između dvoje ljudi i želju za jačanjem ljubavnog odnosa. Uparite li uz ogrlicu i privjesak u obliku srca - pravi simbol ljubavi i naklonosti, jasno ćete dati do znanja partnerici koliko vam je stalo do nje.

Ova kombinacija je idealan poklon za Valentinovo ili godišnjica braka. Vaša bolja polovica ovakav komad nakita može nositi u svim prigodama pa jedino što vam preostaje je da je izvedete na večeru. 

Ag-ogrlica CLT7045

 

2. Odaberite ogrlicu s privjeskom srca i ključa

“Srodna duša je netko tko ima bravu koja odgovara našem ključu i ključ odgovara našoj bravi” - Richard Bach.

Ag-ogrlica Z4065274BI

Ogrlica s privjeskom srca i ključa je glamurozan način na koji dajete do znanja svojoj voljenoj koliko vjerujete u vašu ljubavnu vezu. Zapravo joj govorite: “Ti pripadaš ovdje uz mene, a ja ću uvijek biti ovdje za tebe.”

 

Ključ također može značiti i neki novi početak - otvarate vrata novim mogućnostima i da želite ići korak dalje s vašom vezom. Želite li učiniti poklon još  intimnijim, možete iskoristi ovaj gore prekrasan citat za romantičnu posvetu. Vaša draga će se rastopiti od nježnosti :)

 

3. “Prstenom vječnosti” dokažite da ćete je zauvijek voljeti

Ag-prsten SR1763

“Prsten vječnosti” je prsten koji je optočen dragim kamenjem, cirkonima ili dijamantima, a simbolizira vječnu ljubav. Kamenčići koji se protežu duž cijelog prstena simboliziraju beskonačan krug vaše ljubavi koja nikada neće prestati.

Ako se odlučite pokloniti prsten imajte na umu da njime dajete obećanje da ćete uvijek biti pokraj vaše izabranice i da ćete je zauvijek voljeti.  Vjeruje se da svaki dragi kamen (ponekad i dijamant) simbolizira neki događaj u vašoj vezi. Kada svojoj dragoj stavljate prsten na ruku recite joj što svaki kamen predstavlja.

Jedan može predstavljati dan kada ste se upoznali, drugi prvi poljubac, prvo držanje za ruku, prvo… sve ;) Preostalo kamenje neka predstavlja buduće događaje koji se još nisu dogodili. 

Tako će vaša partnerica znati da kanite dugo biti pokraj nje :)

 

4. Prstenom s dijamantima pokažite što osjećate

Dijamanti su ženini najbolji prijatelji. I zato će dijamantni prsten biti dar koji će oduševiti svaku ženu. Ovaj posebni dar za Valantinovo može simbolizirati ljubav i pokazati koliko vam je stalo do vaše voljene, a njime možete svoju dragu i zaprositi.

A kada je prikladnije i romantičnije čuti “sudbonosno da” nego za Valentinovo? 

briljanti Zaks

 

5. Narukvicom za sreću osigurajte i sreću u vezi

Narukvice su još jedan primjer značajnih darova koje možete pokloniti za Valentinovo. Najpopularniji oblik je narukvica za sreću.

Smisao ovakve narukvice je nadograđivati je raznim privjescima koji simboliziraju važne trenutke i stvaraju zbirku uspomena. Privjesci postaju amajlije koje štite od zla i negativnih utjecaja, pa ćete tako osigurati i sreću svoje veze.

A što je bolje od narukvice za sreću napravljene od crnih perilica koje također simboliziraju sreću? Vjeruje se da onom koji ih nosi donose sreću i simbol su savršenstva, odanosti i ljubavi

Narukvica Z4063096

 

6. Narukvica sastavljena od karika će učvrstiti ljubavnu vezu

Narukvica koja podsjeća na karike lanca je odličan simbol vječne povezanosti s voljenom osobom. U ovom slučaju vas i vaše partnerice.  Karike na narukvici su simbol snage i sjedinjenja, a ako je gore i privjesak u obliku srca, simbolično ćete pokloniti i svoje srce voljenoj.

Ako niste znali, mnoge žene gledaju na privjesak u obliku srca kao srećonošu. Postoji vjerovanje i kako loša sreća neće doći blizu kada žena nosi ovakav privjesak. Nismo sigurni koliko je rašireno, ali ako ćete sa svojom dragom podijeliti ovu zanimljivu činjenicu sigurno neće biti na odmet. 

Dokazat ćete joj koliko ste truda uložili u biranje savršenog poklona i zašto ste odabrali baš ovaj komad nakita. 

Ag-narukvica Z4063204-Y

 

7. Decentna narukvica za elegantnu damu

Ako je vaša draga profinjena dama, vjerojatno će joj odgovarati jednostavnija i decentnija narukvica. Narukvica je komad nakita koji nije upadljiv, a nema toliko snažno značenje kao darivanje prstena.

Dobar je strateški modni izbor i odličan poklon za elegantnu damu. Srebro može izvrsno ići uz svaku odjevnu kombinaciju pa s ovakvim komadom nakita sigurno nećete pogriješiti.

Ag-narukvica 6020402

 

8. Poklonite jednostavan set naušnica koje će ići uz svaku prigodu

Možda zvuči kao jednostavan zadatak, ali odabir savršenog seta naušnica za bolju polovicu i nije tako lako. Zato odaberite nešto jednostavnije i elegantno, poput klasičnog para srebrnih naušnica.  Čak i ako vam one izgledaju previše jednostavno, vaša bolja polovica će cijeniti njihovu ljepotu i kvalitetu koja je u slučaju naušnica bitnija od njihove veličine.

Ag-naušnice ORT5574

 

Najbolji pokloni za njega

1. Ručnim satom pokažite da mislite na njega svake minute

Kvalitetnim i pomno odabranim ručnim satom možete izraziti svoju ljubav i naklonost prema partneru.

Sat označava trenutak, vrijeme. Ono što najviše cijenimo na ovoj kugli zemaljskoj. Pa zašto ne bi poklonili dragocjeno vrijeme (možda svoje) i najdragocjenijoj osobi u vašem životu? 

Sat može biti simbol zajednički provedenog vremena i nadu da ćete što dulje ostati zajedno. Kada vaš partner pogleda na sat, uvijek će vas se sjetiti i znat će da ga svake minute sve više i više volite :)

Za ležernije muškarce odaberite sat s kožnim remenom.

sat Trussardi R2471602002 Vintage.jpg

Za one koji više pate za elegancijom odaberite sat s metalnim remenom.  Nakit nije stvoren samo za žene. Muškarci također vole blistave i svjetlucave stvari, a s ovim satom će to svakako i dobiti. 

sat Sector R3273975001

Da bi sat bio još jedinstveniji poklon zašto ne bi razmislili i o tome da ugravirate datum ili neke romantičnu posvetu. Sadržaj posvete će biti skriven od tuđih pogleda, pa ne morate brinuti da će posveta biti presladunjava ili da će se vaš partner od nelagode crveniti u licu.

2. Manžete za odvažne muškarce

Želite li ići izvan okvira i zaista iznenaditi svog dragog? 

Razmislite o manžetama. Koji drugi komad nakita pravi muškarac može nositi, a da je ujedno funkcionalan i lijep?

Par modernih manžeta i elegantna kravata će dati profinjen dodir njegovom “outfitu” i zasigurno će ostati primijećen na svim formalnim okupljanima. Ako vaš muškarac ne voli nositi odijela, ne brinite manžete će dobro izgledati i samo na košulji.

A pošto je gentlemenski stil danas sve popularniji manžete je moguće nositi u svim prigodama - od ležernih okupljanja do poslovnih sastanaka. 

Manžete CUF-R7-COM-04

 

Što god da na kraju odlučili pokloniti vašem partneru ili partnerici, bitno je da poklanjate iz srca. Jer dar iz srca se uvijek prepoznaje i najviše cijeni.

Želimo vam sretno Valentinovo, a ako želite čuti i ono sudbonosno “da” držimo palčeve da će vam se želja ostvariti :)

 

Gdje nas možeš naći