Aktualne vijesti

23.03.2012

Vjenčanje kao šlag na torti uspješne sezone

Greg Day (35), iskusan napadač KHL Medveščak Zagreb i njegova zaručnica Melanie Mössmer (28) krajem ovog tjedna svoje vjenčano prstenje kupili su u zagrebačkoj poslovnici ZAKS-a u Arena centru. 

Ovaj šarmantni Kanađanin i lijepa austrijanka vjenčat će se 27. lipnja 2012. u njegovom rodnom mjestu Winsdoru. Njihova ljubav započela je prije tri godine, kada je Melanie došla na hokejašku utakmicu u Grazu na kojoj je igrao Greg s njezinim bratom. "Greg me osvojio onog trenutka kada je upravo mog brata pitao za dozvolu da me izvede van. Bilo mi je to jako slatko i nisam mu mogla odoljeti", ispričala je Melanie koju je Greg zaprosio uz zalazak sunca na romantičnoj floridskoj plaži. 

Zaručnički prsten kupili su u New Yorku, a po njemu su željeli napraviti burme. "Bilo mi je vrlo važo da se te dve vrste prstena na mojoj ruci nadopunjuju, a u ZAKS-u su za nas odmah pronašli rješenje. Ispalo je bolje nego što sam očekivala", rekla je Melanie i pokazala dvostruku ZAKS-ovu burmu optočenu briljantima. "U ZAKS-u su bili strašno susretljivi i spremni pomoći, a to je ono što mi se najviše sviđa kod ljudi u ovoj zemlji. Obožavamo Zagreb i Hrvatsku jer su svi toliko pristupačni", objasnio je Greg.

ZAKS - Greg Day