Aktualne vijesti

01.11.2021

Zaks Colorful Collection

Colorful je nova kolekcija Zaks srebrnog nakita koja osim što oduševljava svojim efektnim dizajnom, poručuje nam da budemo odvažni i da se ne ustručavamo istaknuti.

Masivan dizajn i mnoštvo raznobojnih cirkona okosnica su ove kolekcije koja nam dopušta kreiranje vlastitih setova jer svaki komad nakita savršeno pristaje jedan uz drugi. I dok minimalizam i neutralne boje i dalje prevladavaju u modnom svijetu što se tiče odjevnih kombinacija, kod nakita je ove sezone sasvim druga priča. 

Naglasak je na multilayeringu, i to upečatljivih komada nakita, bojama i sjaju. Vibe Zaks Colorful kolekcije nakita je urbani glam kojim se nakit koji je dosad bio rezerviran isključivo za svečanije prigode, sada seli na streetstyle modu te se nosi svakodnevno – na posao, kavu, izlazak... 

Novu kolekciju potražite u Zaks poslovnicama, a u nastavku pogledajte nekoliko fantastičnih komada koji će vas zasigurno oduševiti. 

Od 01. 11. 2021. do 30. 11. 2021. u poslovnicama imamo popuste prema sljedećim uvjetima:

  • do* -50 % na asortiman srebra 
  • -30 % na zlatni nakit i nakit sa dijamantima
  • -30 % asortiman satova 
  • -30 % na srebrnjake 
  • -25 % na zlatno vjenčano prstenje 
  • -10 % zlatnike 

*-30 % popusta na Kids, Amour, Daydream srebrnu kolekciju i -10 % popusta na Colorful, Eden, Bella i Stella srebrnu kolekciju.
Rasprodaja do isteka zaliha: -60 % na dio kolekcije satova, -40 % na dio nakita sa dijamantima.

*Popusti nisu važeći za poklon bonove, medicinske naušnice, Envyroom srebrnu kolekciju, poklon setove i nakit po narudžbi. Popusti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju i vrijede bez obzira na način plaćanja. 

Zaks - oduševi svaki put