Aktualne vijesti

11.12.2019

ZAKS ROMANSA - najljepše zaručničko prstenje

Zaželi zauvijek uz Zaks. Nova kolekcija elegantnog zaručničkog prstenja kreirana je da osvoji njeno srce i ostane trajni podsjetnik na jedan od najljepših trenutaka u životu.

U ZAKS kolekciji zaručničkog prstenja može se pronaći savršen dizajn za različite stilove - od elegantnog minimalizma, preko prstenja s upečatljivim raskošnim dijamantom sve do onih optočenih s više dijamanata - izbor je velik, a onaj pravi ovisi samo ukusu odabranice. 

Osim vječno atraktivnih klasičnih komada, za sve ljubitelje unikatnog dizajna, odmak je napravljen novom kolekcijom zaručničkog prstenja koju je za Zaks dizajnirala modna kuća eNVy room. Decentne linije upotpunila je prepoznatljiva eNVy room mašna dajući dodatnu notu romantike ovom simbolu ljubavi, a posebno je važna činjenica da je svaki komad ručno izrađen vještim rukama naših majstora zlatara. 

Zaks romansa - najljepše zaručničko prstenjeZaks romansa - najljepše zaručničko prstenjeZaks romansa - najljepše zaručničko prstenjeZaks romansa - najljepše zaručničko prstenjeZaks romansa - najljepše zaručničko prstenje

 

U svim Zaks poslovnicama od 27.12.2019. do 24.02.2020. imamo zimsko sniženje prema sljedećim uvjetima:

- 50% na asortiman srebra,
- 30% na asortiman satova,
- 30% na zlatni nakit i nakit od dijamanata,
- 10% na zlatnike i zlatno vjenčano prstenje.

Rasprodaja do isteka zaliha: 

-60% na dio kolekcije satova, 
-40% na dio nakita od dijamanata. 

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju i vrijede bez obzira na način plaćanja; ne vrijede za poklon bonove, medicinske naušnice i nakit po narudžbi.

Pogledajte popis poslovnica

ZAKS 
zaželi.zauvijek.