Aktualne vijesti

01.11.2018

Zaksov mozaik glamura

Svakom novom kolekcijom, Zaks unosi drugačiji pogled na ljepotu žene koja se promatra kroz jedinstveni komad nakita. Samo određeni predmeti imaju moć ne samo da očaraju svojom pojavom, već da na ženi istaknu ljepotu koja dolazi iznutra.

Nova linija Zaks nakita donosi plimu senzualnosti i transformira u divu svakoga tko se ukrasi grandioznim prstenjem, upečatljivim narukvicama, visećim naušnicama ili dugačkim lančićima. Prepuna je raskošnih ovalnih, kaskadnih, spiralnih i četvrtastih oblika koji na moderan način interpretiraju slavna vremena starog Hollywooda kada su ženstvenost, elegancija i profinjene siluete nakita dolazile u prvi plan. Nova Zaks kolekcija utjelovljuje ljetnu viziju lagane večernje haljine i nakita koji zrači i briše granice između sjaja zvijezda i žene koja ga nosi.

Potražite svoj primjerak srebrnog glamura na sniženju do 25% u svim Zaks poslovnicama diljem zemlje i uvijek izgledajte kao da kročite crvenim tepihom. 

ZAKS - mozaik glamura
ZAKS - mozaik glamura
ZAKS - mozaik glamura
ZAKS - mozaik glamura

 

U periodu od 01.11.2018. do 25.11.2018. u poslovnici imamo bez obzira na način plaćanja, na cjelokupan iznos računa sljedeću pogodnost: 

-10% za iznos računa iznad 200 kn,
-20% za iznos računa iznad 500 kn,
-25% za iznos računa iznad 1.000 kn,

-50% na dio asortimana satova.

 

Rasprodaja do isteka zaliha: 
-35% na dio asortimana zlata, 
-40% na dio asortimana s dijamantima, 
do -60% na dio asortimana satova.

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja.
Pogodnosti se međusobno ne zbrajaju.

Pogodnosti ne vrijede za poklon bonove, medicinske naušnice i nakit po narudžbi. 

Pogledajte popis poslovnica

ZAKS
zaželi.zauvijek.