Aktualne vijesti

02.02.2021

Zaljubljeni u tradiciju

Ovog Valentinova, kao poklon iz Zaksa predlažemo nakit koji nije samo nakit, već elegantni podsjetnik na zajedništvo, tradiciju i nasljeđe, kao i veliku ljubav i ponos koje nosimo u srcu. Zato, barem ove godine, ne postoji prikladniji poklon za ovu romantičnu prigodu od nakita koji se u Hrvatskoj prenosi dragocjenom obiteljskom tradicijom - s koljena na koljeno, a izrađuje nježnim rukama naših majstorica i majstora zlatara.

Oduševite tradicionalnim Konavokama, Rećinama, Dalmatinkama, Šibenskim Botunima ili Rozetama i drugim nakitom koji, uz neodoljiv dizajn, nosi i veliku emocionalnu i tradicijsku vrijednost. Kao poseban dar predlažemo Tradicijski set - komplet Konavoskih naušnica i ogrlice kojim ćete, na najljepši način, pokazati svoju ljubav.

Pogledajte kako nastaje Zaks nakit 

ZAKS - zaljubljeni u tradiciju ZAKS - zaljubljeni u tradiciju ZAKS - zaljubljeni u tradiciju ZAKS - zaljubljeni u tradiciju

Od 01.04.2021. do 30.04.2021. u poslovnicama imamo popuste prema sljedećem:

-50% na asortiman srebra 
-40% na zlatni nakit, nakit sa dijamantima i asortiman satova
-25% na zlatno vjenčano prstenje
-10% na zlatnike

Rasprodaja do isteka zaliha:  
-40% na dio nakita sa dijamantima
-60% na dio kolekcije satova

Popusti nisu važeći za poklon bonove, medicinske naušnice, Envy room srebrnu kolekciju, poklon setove i nakit po narudžbi. Popusti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju i vrijede bez obzira na način plaćanja.

Zaks - oduševi svaki put